Soldaten van de Armed Forces of the Democratic Republic of the Congo (FARDC) rusten in Noord-Kivu uit langs de weg na een aanval op een dorp nabij door leden van de rebellengroep ADF. Archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Soldaten van de Armed Forces of the Democratic Republic of the Congo (FARDC) rusten in Noord-Kivu uit langs de weg na een aanval op een dorp nabij door leden van de rebellengroep ADF. Archiefbeeld ter illustratie. © REUTERS

Minstens 11 goudzoekers vermoord in Oost-Congo, bij eerder bloedbad kwamen 53 mensen om

Minstens elf mensen zijn gedood door een gewapende groepering in de provincie Ituri in het noordoosten van de Democratische Republiek Congo. Dat hebben verschillende bronnen donderdag gemeld.

0 reacties

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).