Mini-docu: Noord-Korea achter de schermen

BuitenlandDe historische top tussen Trump en Kim Jong-un gaat dan toch niet door. Of de Noord-Koreanen daar veel van te weten zullen komen, is nog maar de vraag. VTM Nieuws-reporter Robin Ramaekers bezocht een maand geleden Noord-Korea en merkte dat de inwoners maar weinig wisten van de internationale ontwikkelingen. Gesprekken met Noord-Koreanen bleken bovendien zéér stroef te lopen. De censuur loert er altijd om de hoek. Bekijk hier de volledige mini-documentaire over het bezoek van Robin Ramaekers aan Noord-Korea.

0 reacties

 1. “Nederlandse boeren onderweg naar politiebureau Apeldoorn om opgesloten collega’s te bevrijden”

  “Nederland­se boeren onderweg naar politiebu­reau Apeldoorn om opgesloten collega’s te bevrijden”

  De burgemeester van de Nederlandse gemeente Apeldoorn heeft een noodverordening uitgevaardigd. Aanleiding is een groep boeren die onderweg is naar het lokale politiebureau voor een bevrijdingsactie. In het cellencomplex zouden namelijk negen mensen zitten die gisteravond bij de protestacties werden opgepakt. De afrit op de A1 richting Apeldoorn werd inmiddels afgesloten door de politie.
 2. Na de zoveelste overval op kunstbeurs in Maastricht: hoe goed worden juwelen en kunstwerken met miljoenenwaarde beveiligd?
  Play

  Na de zoveelste overval op kunstbeurs in Maastricht: hoe goed worden juwelen en kunstwer­ken met miljoenen­waar­de beveiligd?

  Gisteren werd de internationale kunstbeurs Tefaf in Maastricht overvallen. Het is voorlopig onbekend of de daders werkelijk buit hebben gemaakt, maar naar verluidt is er een ketting ter waarde van 27 miljoen euro verdwenen. Het is overigens niet de eerste keer dat de gerenommeerde kunstbeurs (met succes) wordt overvallen. Hoe is het eigenlijk gesteld met de beveiliging, op een beurs waar juwelen met een miljoenwaarde worden uitgestald?