Videostill
Volledig scherm
© Videostill

Minderjarige ouders en oma van in container gedumpte baby opgepakt

De Nederlandse politie heeft afgelopen woensdag de ouders van de baby die in een container in Amsterdam werd gevonden, opgepakt. Het gaat om twee minderjarigen van 17 jaar. Beiden worden verdacht van poging kindermoord. Ook de moeder van het minderjarige meisje, de oma van de baby, werd opgepakt.

34 reacties

 • Karine Roeland

  2 maanden geleden
  Op zijn minst 'chemische' castratie,en of sterilisatie verplichten, om herhaling te voorkomen. Een baby bij het afval zetten is gelijk aan moordpoging, ze konden het kindje ook in een ziekenhuis achterlaten.
 • Peggy De Weerdt .

  2 maanden geleden
  Men mag niet veroordelen. Blijkbaar waren ze volwassen genoeg om gemeenschap te hebben . Je moet dan maar nadenken over de gevolgen. Er zijn genoeg andere manieren om dit "probleem" op te lossen. In een afvalcontainer gooien en na een aantal dagen nog geen wroeging hebben , is op geen enkele manier goed te praten sorry.
 • Erwin De Meyer

  2 maanden geleden
  Om te huilen !
 • BART BLOMMAART

  2 maanden geleden
  Aan al diegenen die de daad van deze 2 tieners (en oma?) nog enigszins goedpraten: je hebt normaal als 17-jarige toch enig normbesef en morele waarden, ongeacht je genoten opvoeding of het sociaal milieu waaruit je komt, arm of rijk. Als je een baby dumpt in een afvalcontainer heb je geen van beide en ben je duidelijk opgegroeid "voor galg en rad". Ze hebben ook 3 dagen tijd gehad om over hun daad na te denken en ze nog recht te zetten, dus veel wroeging hadden ze blijkbaar niet.
 • Linda Heintjens

  2 maanden geleden
  Dat is intriest, ze heeft zichzelf gered door te huilen! Voorbehoedsmiddelen bestaan! Maar de mens blijft de mens, niets om trots op te zijn!
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen