(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © AFP

Miljoenen mensen zonder elektriciteit in Afghanistan na explosies

Miljoenen mensen in elf provincies in Afghanistan zitten zaterdag zonder elektriciteit nadat twee elektriciteitsinstallaties het doelwit waren van aanslagen in het westen van Kaboel. Dat hebben de autoriteiten gemeld.

1 reactie

 • Anne JACOBS

  11 maanden geleden
  Wat gebeurd daar toch allemaal? Wat doen ze die mensen toch aan. Zo'n mooie mensen die niemand kwaad doen en al eeuwen op de vlucht moeten. Stop die criminelen eens en voorgoed.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.