AFP
Volledig scherm
© AFP

Miljardair Michael Bloomberg wil het in 2020 opnemen tegen president Donald Trump

Voormalig burgemeester van New York Michael Bloomberg stapt in de race voor het Witte Huis. Dat heeft hij zondag zelf bekendgemaakt. Hij voegt zich zo bij de zeventien andere Democratische kandidaten. De 77-jarige Bloomberg noemde de Republikeinse president Donald Trump “een existentiële bedreiging voor de VS en haar waarden”.

13 reacties

 • Paul De Boeck

  4 jaar geleden
  M. Tichman, ik heb er gewoond en gewerkt, heb nog vele Amerikaanse vrienden. Voor je nog eens de "geweldige economie" van Trump ophemelt, lees eerst iets van Stieglitz, Nobelprijswinnaar economie (!) en prof in New York. Maar ja, die zal ook het slachtoffer zijn van anti-Amerikaanse propaganda.
 • Karel Tichmann

  4 jaar geleden
  Paul De Boeck: In het kort, je bent het slachtoffer van anti-Amerikaanse propaganda.
 • eddie deleener

  4 jaar geleden
  Geen schijn van kans tegen Trump
 • Paul De Boeck

  4 jaar geleden
  M. Tichman: Wat is er zo goed aan "de oudste grondwet ter wereld"? Komt uit de tijd van voor de Franse revolutie, toen er nog slavernij bestond, men nog honderdduizenden buffalo's en Indianen moest afslachten, oorlogen voeren tegen Engeland, Spanje, Mexico én tegen elkaar ... U bedoelt "de meest verouderde"?
 • gina duribreux

  4 jaar geleden
  maar die zou zeer goed zijn voor heel de wereld duimen dat hij wint truimp moet weg zo domme leugenaar niet te geloven dat bevolking daar achter kan staan