EPA
Volledig scherm
© EPA

Miljardair Jeff Bezos (Amazon) vertelt hoe typische dag er voor hem uitziet en het contrasteert nogal met wat zijn personeel moet doorstaan

BuitenlandJeff Bezos (54) – de steenrijke CEO van Amazon – heeft tijdens een meeting van de Economic Club of Washington, D.C. verteld hoe een typische dag er voor hem uitziet. Vreemd genoeg lijkt die helemaal niet zo hectisch te zijn. Zo wordt er voldoende tijd ingebouwd voor rust, wat enigszins contrasteert met wat zijn personeel naar eigen zeggen moet doorstaan.

23 reacties

 • An Vanden Bossche

  4 jaar geleden
  Dat is echt appelen met peren vergelijken. Hoe meer verantwoordelijkheid hoe meer en moeilijker beslissingen te nemen. Dat is iets helemaal anders dan een dag uitvoerend werk verrichten. Uitvoerend werk is heel ontspannend voor mensen met veel verantwoordelijkheid.
 • Rody Franks

  4 jaar geleden
  En toch moet ik Michael en Loesje bijtreden, Leon. Nochtans haat ik communisme en zelfs het huidige socialisme. Er zijn grenzen aan ethisch ondernemen, en Bezos zit daar ver buiten.
 • Lucaz Keizer

  4 jaar geleden
  Beste Leon, die man heeft dat inderdaad allemaal zelf uit de grond gestampt. Daarvoor proficiat. Maar toch even een kanttekening: hoeveel mensen heeft hij uitgebuit, laten werken voor een hongeloon in slechte omstandigheden om zijn doel te bereiken. En, het blijft mij en raadsel waarom iemand die stinkend rijk is, nog stinkerder rijk moet worden. Wat baat onze economie daarbij?
 • frank rolus

  4 jaar geleden
  Leon Van der Neffe het is niet omdat men risico's neemt en investeert dat men mensen moet behandelen als vee Die man mag de vruchten plukken van zijn bedrijf maar zorg ook dat je personeel het goed heeft . Met in gedachte kapitaal heeft arbeid nodig en omgekeerd grt
 • Karel Van Geel

  4 jaar geleden
  De man is de grote baas dus kan hij zijn werk regelen hoe hij dat het beste en productiefst vindt. De laatste tijd is men meer en meer jaloers op dit soort mensen nochtans houdt niemand je tegen om ook zo'n bedrijf op te starten.