De vroegere burgemeester van New York en miljardair Michael Bloomberg.
Volledig scherm
De vroegere burgemeester van New York en miljardair Michael Bloomberg. © AFP

Miljardair Bloomberg steunt Biden in Florida met 100 miljoen

Miljardair Michael Bloomberg is volgens The Washington Post van plan zeker 100 miljoen dollar te spenderen aan de campagne van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden in de Amerikaanse 'swing state' Florida. Zijn adviseurs vertelden de krant dat de oud-burgemeester van New York City dat besluit nam nadat Donald Trump had laten weten uit eigen zak 100 miljoen te willen stoppen in zijn herverkiezingsstrijd in Florida.

2 reacties

 • René Mattyns

  1 jaar geleden
  Dus, je koopt gewoon het Presidentschap.Hier in de media schiet men met spek als het gaat over de Poll"s.Anti Trump, want Pro Biden zou al iets zeggen over hun eigen domheid.
 • Jan Timmermans

  1 jaar geleden
  Van beide zijde zou het beter zijn deze giga bedragen in de gezondheidszorg te steken ipv het presidentschap te proberen te kopen.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.