Josh en Samantha en hun babydochter
Volledig scherm
Josh en Samantha en hun babydochter © GoFundMe

"Mijn vrouw is 35, niet gevaccineerd en ligt nu in een doodskist”: Josh verliest echtgenote aan Covid-19 nadat ze is bevallen van dochter

Samantha Willis (35) uit Noord-Ierland was hoogzwanger en niet gevaccineerd toen ze besmet raakte met het coronavirus. Twee weken nadat ze een gezonde baby op de wereld zette, is ze overleden aan Covid-19. De begrafenis van Samantha vond plaats in dezelfde kerk waar ze met haar man Josh trouwde – terwijl het dochtertje dat ze op de wereld had gezet maar tragisch genoeg nooit kon vasthouden, tijdens dezelfde dienst werd gedoopt.

24 reacties

 • George Verbeek

  2 jaar geleden
  Er zijn bijna 10 miljoen mensen gevaccineerd in België en er waren zeer weinig problemen. De tienduizenden mensen die zijn gestorven aan Covid waren zo goed als allemaal niet gevaccineerd. Een deel hiervan zijn gestorven door de rechtstreekse schuld van de antivaxxers, die mensen tegenhouden zich te beschermen, door het verspreiden van kwatschverhaaltjes en verzonnen bangmakerij.
 • Paul Schotte

  2 jaar geleden
  Er zijn heel wat mensen die vlak na hun vaccinatie gestorven zijn .Waarom wordt daar niets over verteld?
 • Jurgen Herbert

  2 jaar geleden
  De vraag die men hier moet stellen is: Is het vaccin wel veilig voor de nog niet geboren baby?
 • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

  2 jaar geleden
  Persoonlijk denk ik dat de media en de politiek samen veel meer schade hebben aangericht, aan de mensheid, dan corona!
 • Johan Goris

  2 jaar geleden
  Deze verhalen zijn een gevaar voor het opkrikken van onze natuurlijke immuniteit. En dat moeten we absoluut doen om de strijd tegen covid te winnen.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Finland wordt lid van NAVO. Hoe reageert Poetin? “De Koude Oorlog was hier niets tegen”, zegt David Criekemans
  PREMIUM

  Finland wordt lid van NAVO. Hoe reageert Poetin? “De Koude Oorlog was hier niets tegen”, zegt David Criekemans

  Turkije geeft na lang aarzelen groen licht voor de NAVO-toetreding van Finland. Poetin krijgt er zo een grens met de NAVO van 1.300 kilometer bij. De Russische ambassadeur noemde Finland al een “legitiem doelwit”. Hoe zal Rusland reageren? Zal dit de oorlog in Oekraïne verlengen? “Dit is historisch en brengt alles in stroomversnelling”, zegt professor internationale politiek David Criekemans (UAntwerpen).