“Mijn naam is Cleo”: het moment waarop 4-jarige Cleo gered werd door Australische politie

De Australische politie heeft een audiofragment vrijgegeven van het moment waarop de agenten voor het eerst de kamer betreden waarin de 4-jarige Cleo, die meer dan twee weken lang vermist was, zich bevond. Het meisje werd gevonden in de slaapkamer van een vergrendeld huis in de kustplaats Carnarvon. In het fragment is te horen hoe de agenten om haar naam vragen. “Mijn naam is Cleo”, antwoordt het meisje rustig. 

6 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  3 maanden geleden
  Dat zal haar ouders en verwanten dolblij maken, eindelijk eens goed nieuws. Hoe crapuleus ontaard moet men zijn om zo'n kind van haar ouders weg te rukken. Hopelijk wacht die bandiet een loodzware sanctie.
 • sylvia de schutter

  3 maanden geleden
  Geweldig nieuws. Of ze misbruikt is of niet laat dat gegeven voor wat het is het zijn onze zaken niet als de personen op de hoogte zijn die dat horen te zijn is dat meer dan voldoende, net zo over de details hoe ze haar hebben gevonden (maak een slecht persoon niet slimmer dan hij is)
 • Nicole Aerts

  3 maanden geleden
  Wat een geluk voor dit lieve kleine meisje en voor haar ouders. Politie deed hier wel degelijk goed haar werk.
 • Lucien Raes

  3 maanden geleden
  Ziet er wel een rakkertje uit!
 • Johan Bleys

  3 maanden geleden
  En nu nog het antwoord op de vraag: " Is dit meisje misbruikt?" En ik zal niet de enige zijn die ook met deze vraag zit. Hopelijk van niet want het is best raar dat een man van 36 jaar een meisje van 4 jaar ontvoerd en opsluit zonder bedoelingen. Ze is onderzocht en verkeerd in gezonde toestand maar wat is er die 2 weken gebeurd in dat huis? Er worden spijtig genoeg mensen geboren die er beter niet waren geweest. Zijn straf kan niet groot genoeg zijn.