Volledig scherm
© Twitter/Jon Inarittu

Migranten verstoppen zich in uitgesneden matrassen, dashboards, motors en bumpers: welkom in Melilla

Afrikaanse vluchtelingen proberen alles om de Spaanse enclaves Melilla en Ceuta binnen te geraken. Recent doken er beelden op van uitgesneden matrassen waarin twee migranten zich hadden verstopt. Eerder ontdekte de Guardia Civil ook al wanhopige Afrikanen die in de bumper, onder de motorkap en zelfs achter het dashboard van auto’s gekropen waren om Europa te bereiken.

 1. Duizenden Sri Lankanen drinken 'wondermiddel' tegen Covid-19: ook minister laat zich vangen en test week later positief

  Duizenden Sri Lankanen drinken 'wondermid­del' tegen Covid-19: ook minister laat zich vangen en test week later positief

  Een wonderdrankje tegen Covid-19: als we heel eerlijk zijn, fantaseren we daar al bijna een jaar over. In Sri Lanka geloofde een man dat hij écht zo'n mirakelmiddel gemaakt had, en daar kwam veel volk op af. Duizenden mensen stonden in rij om zijn wonderdrank te drinken. Zélfs de minister van Ontwikkeling van Sri Lanka gaf de siroop in volle publiciteit een kans. Alleen werd hij een week later ziek. Diagnose... corona.
 2. Maak opnieuw kennis met de ‘Voice of God’, de warme stem van de onzichtbare omroeper tijdens de inauguratie

  Maak opnieuw kennis met de ‘Voice of God’, de warme stem van de onzichtba­re omroeper tijdens de inaugura­tie

  Je zag hem niet, maar hoorde hem wel. Courtney Williams, de man die gisteren al voor de vierde keer op rij de podiumgasten aankondigde tijdens de presidentiële inauguratie. Zijn warme stem past bij deze ceremonie “als een hand in een want”, zou Neil Diamond zingen. “De ‘voice of God’ is de technische term, omdat je mij niet ziet”, aldus Williams zelf. De diepe basklank leek inderdaad vanuit de hemel boven het Capitool te komen.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph