Een Amerikaanse grensagent redt een Haïtiaanse vrouw uit de Rio Grande-rivier die de VS en Mexico van elkaar scheidt.
Volledig scherm
Een Amerikaanse grensagent redt een Haïtiaanse vrouw uit de Rio Grande-rivier die de VS en Mexico van elkaar scheidt. © AFP

“Mexico en VS akkoord over 'blijf in Mexico'-regel”

De Amerikaanse en Mexicaanse autoriteiten hebben een akkoord bereikt over de 'blijf in Mexico'-regel voor migranten die vanuit Centraal-Amerika de grens met de VS proberen over te steken. The Washington Post schrijft woensdagavond (lokale tijd) op basis van twee Amerikaanse en een Mexicaanse ambtenaar dat er een deal is gesloten.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.