Mexicaanse studenten protesteren op 24 april in Mexico City tegen het geweld in hun land naar aanleiding van de moord op drie filmstudenten van de universiteit van Guadalajara. 
De studenten werden ontvoerd, gefolterd en uiteindelijk op gruwelijke wijze vermoord.
Volledig scherm
Mexicaanse studenten protesteren op 24 april in Mexico City tegen het geweld in hun land naar aanleiding van de moord op drie filmstudenten van de universiteit van Guadalajara. De studenten werden ontvoerd, gefolterd en uiteindelijk op gruwelijke wijze vermoord. © AFP

Mexicaanse politie vindt busje vol lijken

In het zuiden van Mexico heeft de politie zaterdag negen lijken gevonden in een verlaten bestelwagen. Het gaat om negen van de elf mannen die donderdag in de plaats Tixtla, in de deelstaat Guerrero, werden ontvoerd, zo meldde het openbaar ministerie.

3 reacties

 • Jean Paul Peelis

  3 jaar geleden
  Met satelieten zijn papavervelden makkelijk te vinden. Een sproeivliegtuig met verdelgingsmiddelen is de volgende stap. De winsten zullen dalen. De handel houdt op. Maar dat gebeurt niet. Waarschijnlijk eten vooraanstaanden mee aan de tafel van de drugbazen. Deze laatste zorgen er dan ook voor dat politieke tegenstanders worden geneutraliseerd. De ene hand wast de andere.
 • Niko Dehondt

  3 jaar geleden
  Mexico , rap ne muur rond zetten zou ik zo denken
 • Lucas Vanbist

  3 jaar geleden
  maak alle drugs legaal, verkoop het aan dumping prijzen en dit geweld stopt binnen de maand.
 1. Nederlandse corona-experimenten: theatervoorstelling of bioscoopbezoek kan veilig, mits maatregelen
  19

  Nederland­se corona-experimen­ten: theater­voor­stel­ling of bioscoopbe­zoek kan veilig, mits maatrege­len

  Indoorevenementen waarbij het publiek voornamelijk op één vaste plek zit, kunnen zo snel mogelijk weer plaatsvinden. Oók als er veel coronabesmettingen zijn. Dat concludeert Fieldlab Evenementen op basis van de eerste experimenten daarrond in Nederland. Er moet wel worden voldaan aan een aantal maatregelen. Zo moeten bezoekers van tevoren een sneltest doen, moet hun testresultaat gecontroleerd kunnen worden, kan de locatie maar voor 50 procent gevuld zijn, moeten mondmaskers worden gedragen op bepaalde momenten en moet de locatie goed geventileerd zijn.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten