Joselyn Cano.
Volledig scherm
Joselyn Cano. © Instagram

‘Mexicaanse Kim Kardashian‘ (30) overlijdt na beruchte billenoperatie

Een populair Mexicaans model met bijna 13 miljoen volgers op Instagram is begin deze maand overleden, vermoedelijk aan de gevolgen van een omstreden operatie aan haar bil. Dat melden diverse Amerikaanse en Mexicaanse media op basis van bronnen in de modellenscene. De 30-jarige Joselyn Cano werd door haar fans de ‘Mexicaanse Kim Kardashian’ genoemd.

2 reacties

 • Walter Lippens

  1 maand geleden
  Wat er mooi zou moeten zijn aan een dergelijke billenpartij is mij een compleet raadsel. Maar 'de gustibus et coloribus non est disputandum'. Mensen begrijpen kennelijk niet wat voor een godsgeschenk een gezond lichaam is. Laat daar niet prutsen! Voor welke reden dan ook.
 • MARC POELMAN

  1 maand geleden
  Wat ze daar nu mooi aan vinden aan zo een kont? Ik begrijp het niet.
 1. LIVE. Nu al vier bewoners overleden in woonzorgcentrum in Houthulst waar Britse coronavariant rondgaat
  Play

  LIVE. Nu al vier bewoners overleden in woonzorg­cen­trum in Houthulst waar Britse coronavari­ant rondgaat

  De ene na de andere school sluit in paniek de deuren nadat er besmettingen met de Britse variant werden vastgesteld: een basisschool in Edegem gaat een week dicht na twee positieve testen en 1.400 scholieren van het Sint-Jozefsinstituut in Kontich moeten tot minstens 24 januari thuis blijven. Daarnaast is er een uitbraak met de Britse variant vastgesteld in Houthulst: al meer dan honderd mensen zijn besmet geraakt. Vandaag komt ook het kernkabinet samen om het meest recente advies van de GEMS te bespreken: volgen er nog strengere maatregelen voor reizigers? Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'