De zoon van El Chapo, Ovidio Guzmán López, tijdens zijn arrestatie door de Mexicaanse politie. Hij is op dit moment machtig in het drugskartel van zijn vader, het Sinaloakartel.
Volledig scherm
De zoon van El Chapo, Ovidio Guzmán López, tijdens zijn arrestatie door de Mexicaanse politie. Hij is op dit moment machtig in het drugskartel van zijn vader, het Sinaloakartel. © AP

Mexicaanse agent die zoon El Chapo arresteerde, doorzeefd met 150 kogels op klaarlichte dag

De Mexicaanse agent Eduardo die vorige maand betrokken was bij de arrestatie van de zoon van drugsbaron ‘El  Chapo’, is woensdag geliquideerd. De moord, gepleegd met een kogelregen van 150 kogels, vond plaats op klaarlichte dag, op een parkeerplaats bij een winkelcentrum. 

 1. Ontroerend: 81-jarige Italiaan brengt onder ziekenhuisraam serenade aan zijn stervende vrouw

  Ontroerend: 81-jarige Italiaan brengt onder ziekenhuis­raam serenade aan zijn stervende vrouw

  Vanwege de coronamaatregelen in Italië mogen duizenden Italianen hun gehospitaliseerde geliefden niet bezoeken. De 81-jarige Stefano Bozzini wilde ondanks de restricties toch zo dicht mogelijk bij zijn stervende vrouw zijn. Hij positioneerde zich daarom met zijn accordeon onder haar raam op de binnenplaats van het ziekenhuis van Castel San Giovanni om enkele van haar favoriete liedjes te spelen. De ontroerende beelden gingen de wereld rond.
 2. Mysterie rond arrestatie én vrijlating Mexicaanse drugsbaron groeit: wie verraadde de overheid?

  Mysterie rond arrestatie én vrijlating Mexicaanse drugsbaron groeit: wie verraadde de overheid?

  De Mexicaanse autoriteiten stonden vorige week behoorlijk voor schut, en de hele wereld heeft het gezien. Onderbemand waren enkele agenten het huis van El Chapo’s zoon en Mexicaanse drugsbaron Ovidio Guzmán binnengevallen, waarna de stad al snel veranderde in een oorlogsgebied. “Om levens te sparen” werd Ovidio Guzmán terug vrijgelaten. Hoe komt het dat die militaire actie in het honderd liep, stellen sommigen zich nu de vraag.
 1. Vrouw El Chapo overweegt deelname aan omstreden realityshow waaraan ook zoon meedoet van ‘Godmother’ met ruim 200 moorden op haar actief

  Vrouw El Chapo overweegt deelname aan omstreden reality­show waaraan ook zoon meedoet van ‘Godmother’ met ruim 200 moorden op haar actief

  De kans is reëel dat de echtgenote van de El Chapo binnenkort te zien zal zijn in ‘Cartel Crew’, een Amerikaanse realityreeks die het doen en laten van familieleden van drugsbaronnen volgt. Emma Coronel Aispuro zou al kunnen opduiken in het tweede seizoen. Maar ook de zoon van een Colombiaanse ‘Godmother’ met ruim 200 moorden op haar geweten doet mee. Een vrij ‘explosieve cast’ dus.
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance