AFP
Volledig scherm
© AFP

Metro New York rijdt 1 jaar na sluiting door corona weer dag en nacht

Een van de bekendste metronetwerken ter wereld, die van New York City, laat zijn toestellen vanaf vandaag weer dag en nacht uitrijden. Een jaar geleden werd de nachtelijke dienstverlening op 6 mei stopgezet wegens de coronapandemie. ‘s Nachts moesten de metrostellen worden schoongemaakt.

  1. Reconstructie van uitzonderlijke inspanningen om Trump te redden van Covid-19: “Stafchef vreesde dat president zou sterven”

    Reconstruc­tie van uitzonder­lij­ke inspannin­gen om Trump te redden van Covid-19: “Stafchef vreesde dat president zou sterven”

    In oktober 2020 stond het Witte Huis onder hoogspanning: Donald Trump was besmet met het coronavirus. Zijn gezondheidstoestand verslechterde zienderogen. Medewerkers vreesden dat de president het niet zou halen en begonnen een race tegen de klok om aan levensreddende medicijnen te geraken. De paniek sloeg toe en het Witte Huis was totaal onvoorbereid, waardoor het team van vicepresident Mike Pence niet eens werd geïnformeerd over een plan om hem te beëdigen als Trump arbeidsongeschikt zou worden.