Catherine Serou
Volledig scherm
Catherine Serou © rv

“Met vreemde man in auto, ik hoop dat ik niet word ontvoerd”: Amerikaanse studente vermoord aangetroffen in Rusland na verontrustende sms

Catherine Serou (34) stapte vorige week dinsdag nabij een bushalte in de auto van een onbekende in de Russische stad Nizhny Novgorod, 400 km ten oosten van Moskou. De Amerikaanse studente wist niet dat de man die haar een lift gaf, een stevig strafblad had. Ze stuurde nog een verontrustende sms naar haar moeder in de VS. Zaterdag trof de politie haar levenloze lichaam aan in een bosrijke omgeving.

2 reacties

 • Elisa deJong

  1 jaar geleden
  Hij ziet er normaal uit, kan begrijpen dat ze dacht dat het geen kwaad kon.. een les voor mij!
 • Sylvia van Gastel

  1 jaar geleden
  Sterkte voor familie . Helaas weet je in deze maatschappij dat je geeneens in je eigen land bij een vreemde in de auto moet stappen en zeker niet in het buitenland . Of het een man of vrouw achter het stuur is .
 1. Piloot liet tijdens begin pandemie briefje achter in vliegtuig: “Wanneer je dit toestel weer komt oppikken, is er licht aan eind van de tunnel”

  Piloot liet tijdens begin pandemie briefje achter in vliegtuig: “Wanneer je dit toestel weer komt oppikken, is er licht aan eind van de tunnel”

  “Controleer het klaptafeltje.” Piloot Nick Perez bekeek begin deze maand nieuwsgierig het dienblad in de cockpit van de allerlaatste A321, die nog steeds geparkeerd stond in Victorville in de Californische woestijn. Daar vond hij een briefje van collega Chris Dennis, de laatste piloot die met dit toestel had gevlogen aan het begin van de pandemie. Het briefje dat meer dan een jaar in een Delta-vliegtuig was opgeborgen, werpt een blik op de onzekere dagen vlak voordat de wereld stilviel wegens Covid-19.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.