Merkel steunt de uitlatingen van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas.
Volledig scherm
Merkel steunt de uitlatingen van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas. © EPA

Merkel waarschuwt dat vergiftiging Navalny gevolgen kan hebben voor gasleiding van Rusland naar Europa

BuitenlandDe Duitse bondskanselier Angela Merkel sluit niet uit dat de vergiftiging van de Russische oppositieleider Alexej Navalny gevolgen kan hebben voor de realisatie van gaspijpleiding Nord Stream 2. Ze steunt daarmee een eerdere verklaring van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas. 

1 reactie

 • François THIJS

  1 jaar geleden
  Ik ben een grote voorstander van de normalisering van de betrekkingen van Europa met Rusland. Maar dan wordt het wel tijd dat men de moed heeft om Rusland eens duidelijk te maken in daden en niet in woorden alleen dat sommige dingen niet kunnen. De Krim, Wit-Rusland en nu Alexej Navalny. Als ze meegaan in dit verhaal zou de lolly kunnen zijn om alle sancties af te schaffen. Als ze niet meegaan ze liefst nog verzwaren.
 1. Politie start onderzoek naar feestjes in Downing Street, Johnson belooft “volledige samenwerking”
  4

  Politie start onderzoek naar feestjes in Downing Street, Johnson belooft “volledige samenwer­king”

  Scotland Yard opent een onderzoek naar de feestjes die hebben plaatsgevonden in Downing Street, de ambtswoning van de Britse premier. Dat bevestigt politiecommissaris Cressida Dick. Premier Boris Johnson staat al weken onder vuur vanwege onthullingen over feestjes in zijn ambtswoning tijdens de coronalockdowns. Het aantal feesten loopt ook op. Maandag nog meldde de Britse zender ITV dat Johnson een verjaardagsfeestje had met 30 genodigden tijdens de eerste lockdown.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.