De Duitse bondskanselier Angela Merkel.
Volledig scherm
De Duitse bondskanselier Angela Merkel. © AFP

Merkel voor parlementaire commissie in onderzoek naar boekhoudschandaal Wirecard

De Duitse bondskanselier Angela Merkel wordt vrijdag verhoord door de parlementaire commissie die in Duitsland onderzoek doet naar het schandaal rond het failliete fintechbedrijf Wirecard. Doel is om uit te vinden wat de Duitse regering wist en wanneer.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Onze geldexpert waarschuwt voor EU-meerjarenbegroting en coronaherstelfonds: “Dit gaat België veel geld kosten”
  PREMIUM

  Onze geldexpert waarschuwt voor EU-meerjaren­be­gro­ting en coronaher­stelfonds: “Dit gaat België veel geld kosten”

  Op 17 en 18 juli staat er een belangrijke Europese top op het programma. Europees Raadsvoorzitter Charles Michel probeert de landen op één lijn te krijgen over de EU-meerjarenbegroting en het coronaherstelfonds van 750 miljard euro. Alleen vreest Geert Noels, beursexpert in ons geldpanel, dat we niet beseffen hoeveel geld dit ons land zal kosten. In een opiniërend stuk legt hij uit waarom we voorzichtig moeten zijn.