Angela Merkel.
Volledig scherm
Angela Merkel. © AP

Merkel juicht "nieuw elan" toe met komst Joe Biden

BelgaHet aantreden van president Joe Biden in de Verenigde Staten heeft “een nieuw elan” gegeven aan de werkzaamheden van de G7, zo heeft Angela Merkel zondag gezegd op de laatste dag van de topbijeenkomst van de zeven industrielanden in Groot-Brittannië.

9 reacties

 • frans Venloo

  1 maand geleden
  Als zijn rondreis gedaan is zal Biden mettwee v liegers terug moeten 1 voor hem en een ander voor zijn verzameld geld dat hij ophaalde .
 • piet devlieger

  1 maand geleden
  Elk zijn of haar mening natuurlijk, Lucie Vervaeke, maar de realiteit is heel anders. Voor mij is Merkel diegene die Europa recht naar de afgrond gereden heeft - die afgrond waar we nu in staan te kijken. En er is geen weg terug - kijk gewoon om je heen. "Wir schaffen das" zei Merkel maar zalig de onwetenden en de armen van geest die haar geloofden. Ik ben blij dat ik al zo oud ben dat ik er binnen 10 tot 20 jaar niet meer zal zijn om te zeggen dat ik het voorspeld had.
 • freddy cardoen

  1 maand geleden
  Merkel juicht het nieuwe elan toe van Biden . Heeft hij haar ook op de hoogte gebracht hoe hij de vluchtelingemproblematiek aanpakt in Amerika . Blijkbaar is hij ondertussen al van gedacht veranderd en mogen er nu geen vluchtelingen meer binnenkomen Heel wat anders dan voor de verkiezingen ,. Dat probleem wil hij nu verdoezelen door komen te pleiten voor het klimaat .
 • Annie Vancauteren

  1 maand geleden
  Built, Back, better. De slogan van Biden. Maar of dit positief is voor de bevolking is maar de vraag
 • Rody Franks

  1 maand geleden
  Frau Merkel zal de geschiedenis ingaan als zij die de ondergang van Europa bespoedigde.