GoFundMe, Facebook
Volledig scherm
© GoFundMe, Facebook

Melissa (35) zamelt 30.000 euro in voor haar kankerbehandeling. Tot er een vreemd mailtje binnenloopt bij haar werkgever

BuitenlandEen voormalige cricketspeelster uit Australië is in het oog van de storm terechtgekomen nadat ze jarenlang geld inzamelde voor haar strijd tegen kanker. Melissa Quinn (35) vertelde vier jaar geleden voor het eerst dat ze getroffen was door de vreselijke ziekte en dat ze geen geld genoeg had om een behandeling te betalen. Het resultaat was een golf van solidariteit en ze kreeg tienduizenden euro’s toegestoken. Twee jaar later getuigde ze dat de aandoening terug was en startte ze opnieuw een geldinzameling. Tot er opeens een vreemde mail binnenliep bij haar werkgever.

69 reacties

 • Lucie Barbe

  3 jaar geleden
  Ik pas altijd als ik mails ontvang voor geldinzamelingen, zelfs als er foto's bij staan en vooral die van kinderen, ik deponeer ze nu ineens in de prullenmand. Mensen zijn echt niet te vertrouwen , 80% maakt misbruik ervan en steekt het geld in eigen zakken het is wel echt spijtig voor de 20% die het wel nodig hebben
 • Lucie Barbe

  3 jaar geleden
  Ik pas altijd als ik mails ontvang voor geldinzamelingen, zelfs als er foto's bij staan en vooral die van kinderen, ik deponeer ze nu ineens in de prullenmand. Mensen zijn echt niet te vertrouwen , 80% maakt misbruik ervan en steekt het geld in eigen zakken het is wel echt spijtig voor de 20% die het wel nodig hebben
 • Jos Vanhoedenaghe

  3 jaar geleden
  Heel triestig voor diegenen die het echt nodig hebben.
 • Frieda Van Dorst

  3 jaar geleden
  Om rijk te willen worden zonder te werken hebt ge geen psychiatrisch rapport nodig, alleen maar een boel meelevende mensen.
 • Lorea Del Rio

  3 jaar geleden
  Ieder jaar krijg ik een bedeel verzoek van de staat om te storten...
 1. Schutter (20) bekent Bas (24) doodgeschoten te hebben: "Het was niet mijn bedoeling horloge af te pakken"
  AMSTERDAM - UPDATE
  2

  Schutter (20) bekent Bas (24) doodgescho­ten te hebben: "Het was niet mijn bedoeling horloge af te pakken"

  De 20-jarige die wordt verdacht van het doodschieten van de 24-jarige Nederlander Bas van Wijk, heeft vandaag in de rechtbank bekend dat hij op 8 augustus drie keer heeft geschoten aan het strandje van recreatiegebied De Oeverlanden in Amsterdam. Na een waarschuwingsschot in het water schoot hij twee keer op het slachtoffer. Samir El Y. vertelde dat hij op de zomerse dag tegenover een grote groep kwam te staan, toen hij verhaal wilde halen na onenigheid. De dodelijke schietpartij zorgde in heel Nederland voor veel commotie.
 2. VS dreigt met gevolgen als Navalny zou sterven, EU roept op tot onmiddellijke vrijlating
  Buitenland
  15

  VS dreigt met gevolgen als Navalny zou sterven, EU roept op tot onmiddel­lij­ke vrijlating

  De Amerikaanse regering heeft met consequenties gedreigd als de Russische opposant Aleksej Navalny in gevangenschap zou sterven. “We hebben de Russische regering gezegd dat wat met Navalny gebeurt, haar verantwoordelijkheid is”, zo zei de nationale veiligheidsadviseur van president Joe Biden, Jake Sullivan, zondag aan de Amerikaanse zender CNN. Ook de Europese Unie is “erg bezorgd” en roept tot zijn “onmiddellijke en onvoorwaardelijke” vrijlating op.
 3. Nadine woonde 10 jaar naast moordenaar Angélique (13): “Ik zou hem mijn eigen kleinzoon toevertrouwd hebben”
  Buitenland

  Nadine woonde 10 jaar naast moordenaar Angélique (13): “Ik zou hem mijn eigen kleinzoon toever­trouwd hebben”

  Een vrouw uit de Franse stad Lille die 10 jaar naast de moordenaar woonde van de Franse tiener Angélique (13), heeft op de Waalse nieuwszender RTL een verontrustend beeld geschetst van de dader. Niet omdat hij een zonderlinge of akelige man was, maar juist omdat hij door iedereen werd vertrouwd. “Hij stond altijd voor iedereen klaar”, aldus Nadine. “Hij was charmant. Ik zou hem mijn eigen kleinzoon toevertrouwd hebben.”
 1. Victoria (23) zat vier jaar gevangen in haar eigen lichaam. En niemand wist dat ze eigenlijk alles kon horen en zien
  Medisch

  Victoria (23) zat vier jaar gevangen in haar eigen lichaam. En niemand wist dat ze eigenlijk alles kon horen en zien

  Als je vandaag de gigantische reclameposters met haar foto ziet hangen op Times Square in New York, zou niets je doen denken dat de Amerikaanse Victoria Arlen (23) zeven jaar geleden nog leefde als een plant. Haar lichaamsfuncties waren door een dubbele auto-immuunziekte één voor één uitgevallen, tot ze als een schijnbaar lege huls in bed lag. Wat niemand wist, was dat ze na een jaar weer helemaal bij kennis was gekomen. Verlamd en niet in staat om te communiceren moest ze vier jaar lang toehoren hoe mensen zich zorgen om haar maakten. “Toen ik de dokter op zekere dag tegen mijn moeder hoorde zeggen dat ik zou sterven, besloot ik dat ik alles zou doen om te overleven.”
 1. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?