Melania Trump in Palm Beach, op een archiefbeeld van net voor de verkiezingen.
Volledig scherm
Melania Trump in Palm Beach, op een archiefbeeld van net voor de verkiezingen. © AFP

Melania Trump spendeert haar dagen nu in de spa. En ze wordt verteerd door verbittering en spijt

De voormalige Amerikaanse first lady Melania Trump lijkt niet wakker te liggen van het tweede impeachmentproces tegen haar echtgenoot, dat momenteel in volle gang is. Volgens bronnen van nieuwszender CNN brengt ze het grootste deel van haar dagen door in de spa van de Mar-a-Lago Club in Florida, waar het vroegere first couple sinds 20 januari verblijft. Er ze zou ook last hebben van verbittering en spijt. Tegenover haar man. En de nieuwe first lady.

62 reacties

 • Willy Van Craen

  4 maanden geleden
  Elke vrouw die de kans kreeg om met die vent te trouwen zou het doen maar niet voor de man maar voor de rest van luxe.
 • Catherine MISTIAEN

  4 maanden geleden
  Niets is zo edel als een echtgenote die volledig 100% achter haar man staat (of vice versa). Dàt is de spijt die MT nu ervaart, want een moderne vrouw gaat haar eigen gang, onafhankelijk van haar man en volledig vrij, weet je wel? Ze kan nog alles goedmaken, door een voorbeeldige huisvrouw te worden. Ze moet dan wel eerst naar de bibliotheek gaan, om de betreffende boekjes te lezen, uit de jaren 1950.
 • gerda Beynen

  4 maanden geleden
  Ieder zijn idee he
 • nicole desseyn

  4 maanden geleden
  Ze is misschien mooi voor velen maar ze is grofgebekt , en voor ze met trump trouwde wist ze in welk milieu hij verkeerde
 • Roger Poot

  4 maanden geleden
  Moeten we nu medelijden hebben ?
 1. Beslissende momenten voor Melania Trump: hoe moet het nu verder met de gewezen First Lady?
  PREMIUM
  Celebrities

  Beslissen­de momenten voor Melania Trump: hoe moet het nu verder met de gewezen First Lady?

  Terwijl een woedende menigte Trump-aanhangers het Capitool bestormde, superviseerde zijn vrouw Melania op het Witte Huis een fotosessie voor haar koffietafelboek. Pas vijf dagen later veroordeelde ze op Twitter het geweld en betreurde ze de vijf doden. Toch is ze volgens ingewijden nog altijd woest op haar man. Of het de eerste stap is naar een scheiding, is maar de vraag. Tijd voor een unieke, maar vooral onverbloemde blik op het spraakmakende leven van Melania Trump.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 1. Tientallen mensen dagen ondanks oproep tóch op en verstoren livestream zonnewende Stonehenge voor duizenden kijkers
  1

  Tientallen mensen dagen ondanks oproep tóch op en verstoren livestream zonnewende Stonehenge voor duizenden kijkers

  21 juni, dat is het begin van de zomer. Vanochtend vroeg vond de zomerwende plaats, die traditioneel, met druïdes en al, gevierd wordt in het Britse Stonehenge. Maar door de coronapandemie werd afgeraden om naar het megalithisch monument af te zakken en zou de zonnewende live gestreamd worden. Toch kwamen er mensen opdagen en werd zelfs de politie opgetrommeld. Duizenden kijkers moesten het daardoor een tijdje stellen met vooraf opgenomen beelden.
 2. De nieuwe first lady Jill Biden behoudt haar eigen job “en dat is een goeie zaak”, zeggen relatietherapeut en mastercoach
  PREMIUM

  De nieuwe first lady Jill Biden behoudt haar eigen job “en dat is een goeie zaak”, zeggen relatiethe­ra­peut en master­coach

  Het Witte Huis ontvangt niet alleen een nieuwe president, maar ook een nieuwe gastvrouw. En Jill Biden (69) zorgt meteen voor een primeur: de first lady blijft óók doorwerken als lerares Engels. Twee jobs combineren, gemakkelijk is anders. Maar veel vrouwen kiezen voor de onafhankelijkheid die een eigen inkomen biedt. Heeft dat een effect op onze relaties? En hoe creëer je balans, als een partner toch thuisblijft? Mastercoach Heidi Gelders en Blind Getrouwd-relatietherapeut Sarah Hertens geven tekst en uitleg. “Als er een van de twee niet werkt, is er vaak een gevoel van ongelijkheid.”