Volledig scherm
© AFP

Melania Trump reageert op geruchten over haar ontrouwe man: "Ik heb belangrijkere zaken aan mijn hoofd"

Tijdens een interview met Melania Trump zegt de first lady wel iets beters te doen te hebben dan nadenken over de geruchten van haar ontrouwe echtgenoot. “De verhalen kwetsen me natuurlijk, maar ik kan de waarheid van leugens onderscheiden”, antwoordt Melania. 

25 reacties

 • Raymond Van Wezemael

  2 jaar geleden
  Klasse dame!!!
 • Jil Heirman

  2 jaar geleden
  Tja, waarom zou de grootste narcist van deze planeet en bewezen meest veelvuldige leugenaar ooit van alle Amerikaanse presidenten in godsnaam tegen z’n vrouw liegen? Bahaha, wat een grap, dit. En wat een vreselijk duo. Ze geloven hun eigen onzin denk ik. Ze verdienen elkaar echt.
 • Ludovic De Beuckeleer

  2 jaar geleden
  Karel jou idool zal nooit kunnen tippen aan een van zijn voorgangers , Ronald Reagan, die heeft voor Amerika meer gedaan dan jou idool ooit zal doen.
 • Rania Desaegher

  2 jaar geleden
  Welke president had geen affaires? Maar de media is al lang niet meer objectief. Die Melania heeft ten minste haar op haar tanden en hangt niet het onnozele schaapje uit.
 • Philippe De Naeyer

  2 jaar geleden
  Michael Aerts, in een uitzending van villa politica wordt meer met cijfers gegoocheld en gelogen als Pinokkio Trump tot op heden al gedaan heeft. Zouden we ons niet beter moeien met onze eigen politiek?
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten