RV
Volledig scherm
© RV

Melania Trump laat zich horen op Twitter voor Valentijn, zonder ook maar enige verwijzing naar echtgenoot

Voormalig first lady Melania Trump heeft zich nog eens laten horen op Twitter, deze keer naar aanleiding van Valentijn. Opvallend: noch op de foto’s, noch in de begeleidende tekst werd er verwezen naar haar echtgenoot Donald Trump. En dat ging niet onopgemerkt voorbij.

7 reacties

 • Ricky Rivalis

  2 maanden geleden
  Melania wil een zeer mooi goed doel in de kijker zetten op valentijn, dat een diepe indruk heeft gemaakt op haar de voorbije 4 jaar. Maar in plaats daarvan focust iedereen zich op het feit dat ze niet over Trump tweet. Net dat ze enkel de kinderen in de kijker zet maakt dit een krachtige boodschap. Eigenlijk triestig van de mensen. Ga mischien eerst eens kijken wat deze mooie organisatie allemaal doet voor zieke kinderen en zoek daarna maar spijkers op laag water. En ik ben geen Trump fan!
 • Andrea Rooman

  2 maanden geleden
  Melania is verplicht zakelijk gehuwd met trump. Ze moet bepaalde voorwaarden volbrengen, anders staat ze op straat ene rooie duit. Zodra ze kan is ze weg
 • MARC BRUGGEMAN

  2 maanden geleden
  Deze vrouw heeft nood aan een lieve man, geen tiran.
 • Annie Vancauteren

  2 maanden geleden
  Nogthans lijkt een goed koppel te zijn Bij ons zijn ook ministers gescheiden en hertrouwd.Hier horen we weinig van. Daarbij het privéleven daar moet men afblijven.
 • Jens Maldrie

  2 maanden geleden
  Trump en Melania hebben de schijnwerpers zelf opgezocht. Ze moeten er nu maar mee leren leven. Geen medelijden!
 1. Na de stilte van 2020 wordt het mogelijk weer druk op Mount Everest

  Na de stilte van 2020 wordt het mogelijk weer druk op Mount Everest

  Nepal heeft al 321 vergunningen uitgevaardigd aan buitenlanders die dit jaar de Mount Everest willen beklimmen. De lente is het hoogseizoen, met de beste weersomstandigheden en de meeste kansen om na een paar weken van acclimatisering aan de ijle lucht de top op 8.849 meter hoogte te bereiken. De Nepalese regering heeft regels uitgeschreven om file op de bergflank te vermijden. Maar die regels zijn niet nieuw, aldus het Duitse persagentschap DPA, ze worden vooralsnog gewoon amper gevolgd.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken