REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Melania nog nooit zo populair en dat heeft ze vermoedelijk aan echtgenoot te danken

BuitenlandBijna 6 op de 10 Amerikanen hebben een positief beeld van first lady Melania Trump. Dat blijkt uit een nieuwe poll van de Amerikaanse nieuwszender CNN. Nooit eerder deed ze beter. Ze geeft ook haar echtgenoot het nakijken, die nog nooit zo goed scoorde.

18 reacties

 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Melania for president? Kan niet, want ze is niet in de VS geboren. Zelfs Schwarzenegger kan om die reden geen president worden. Michelle Obama daarentegen.....
 • Peter Bonacasa

  3 jaar geleden
  Respect verdiend door een brochure te plagiëren en als haar eigen 'Be Best' werk te presenteren in gebrekkig Engels? Respect omdat ze Trump in bed heeft gekregen voor zijn derde huwelijk en zo een green card heeft gekregen voor 'uitzonderlijke verdiensten'? Wat een lachertje, toont alleen aan hoe dom en beïnvloedbaar mensen zijn.
 • Jean West

  3 jaar geleden
  Als het over Trump en zijn familie gaat heeft men veel kritiek. In België lopen en liepen er zo genoeg rond in het koningshuis maar die mensen moet men gerust laten volgens velen.
 • Arie Verwimp

  3 jaar geleden
  Amerikanen zijn toch rare mensen he...leven op een eiland weten niet dat er in belgie 3 talen gesproken wordt en denken dat de zon enkel uit hun gat komt...maar ze kiezen wel altijd de verkeerde president...echt rare mensen
 • Valentino Fabionara

  3 jaar geleden
  Laat Melania met rust...pak Trump aan!
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”