Melania draait tijdens baseballmatch geïrriteerd haar hoofd weg van Trump

Stilaan een klassieker intussen: Melania Trump die in het openbaar haar ergernis laat blijken over het gedrag van haar echtgenoot Donald. Deze keer draaide ze in de tribune van een baseballwedstrijd geïrriteerd haar hoofd weg. Het was van april geleden dat het koppel nog eens samen gefotografeerd kon worden.

 1. Oude tweet waarin Texaanse gouverneur aanzet tot wapenaankopen krijgt storm van kritiek: “Ben je nu trots?”

  Oude tweet waarin Texaanse gouverneur aanzet tot wapenaanko­pen krijgt storm van kritiek: “Ben je nu trots?”

  “Een afschuwelijke en onbegrijpelijke daad.” Met die woorden betreurde Greg Abbott, de gouverneur van Texas, de schietpartij die in zijn staat 21 mensen het leven kostte. “Mijn vrouw Cecilia en ik rouwen om dit afschuwelijke verlies, en we dringen alle Texanen erop aan samen te komen en onze niet aflatende steun te tonen aan zij die lijden”, klonk het verder in een statement van de 64-jarige Republikein. Dat medeleven werd de gouverneur niet in dank afgenomen. De reden: een oude tweet van Abbott waarin hij de Texanen oproept om meer wapens te kopen.
 2. PORTRET. Schutter Salvador Ramos (18): een gepeste eenzaat die werd uitgelachen met spraakgebrek en goedkope kleren
  PREMIUM

  PORTRET. Schutter Salvador Ramos (18): een gepeste eenzaat die werd uitgela­chen met spraakge­brek en goedkope kleren

  Hij stotterde en lispelde, droeg goedkope kledij en trok als puber met eyeliner een zwart lijntje onder zijn ogen. De klasgenoten van Salvador Ramos vonden heel wat redenen om de 18-jarige jongen zo hard te pesten dat hij zich niet meer op school liet zien. Dinsdag, één dag nadat zijn klasgenoten afstudeerden, stapte Ramos tot de tanden bewapend de lagere school van Uvalde binnen en schoot hij 19 kinderen en twee leerkrachten dood. Portret van een gepeste jongen die de school waar hij tot in het diepste van zijn ziel gekrenkt werd zó was gaan haten, dat hij besloot er iedereen neer te schieten die zijn pad kruiste.