Links: slachtoffer Jonada Avdia. Rechts: de vader van Jonada (l) gaat agent Arjan Tase te lijf. Het was de voormalige Albanese premier Sali Berisha die deze foto deelde.
Volledig scherm
Links: slachtoffer Jonada Avdia. Rechts: de vader van Jonada (l) gaat agent Arjan Tase te lijf. Het was de voormalige Albanese premier Sali Berisha die deze foto deelde. © RV

Meisje (7) sterft bij ongeval met speedboot die bestuurd wordt door agent, gebroken vader gaat hem te lijf

Een zevenjarig meisje is bij een ongeval met een speedboot om het leven gekomen op een Albanees strand. Jonada Avdia werd geraakt door de propellor, een klap die haar meteen fataal werd. De vader van het slachtoffer ging daarop de bestuurder van de boot te lijf. Agent Arjan Tase voer buiten zijn diensturen in een zone die enkel bestemd was voor zwemmers. Hij werd gearresteerd en moet zich nu verantwoorden voor doodslag.

  1. FBI doet inval in huis Donald Trump in Florida: "Mijn prachtige huis wordt belegerd”
    Play

    FBI doet inval in huis Donald Trump in Florida: "Mijn prachtige huis wordt belegerd”

    De voormalige Amerikaanse president Donald Trump zegt dat FBI-agenten zijn huis in Palm Beach in de staat Florida zijn binnengevallen. “Mijn prachtige huis, Mar-a-lago in Palm Beach, wordt op dit moment belegerd, overvallen en bezet door een grote groep FBI-agenten”, schrijft Trump in een verklaring die hij op zijn eigen sociale netwerk Truth Social plaatste. De FBI-agenten zouden ook Trumps kluis hebben doorzocht. Volgens de Amerikaanse media kadert de inval in een onderzoek naar de manier waarop Trump tijdens zijn presidentschap en na zijn vertrek uit het Witte Huis omging met officiële documenten.