Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images/iStockphoto

Meisje (18) slachtoffer van groepsverkrachting in Freiburg: 7 Syriërs en Duitser opgepakt

Een achttienjarig meisje is in de Duitse stad Freiburg het slachtoffer geworden van een groepsverkrachting. Een van de daders zou haar een drankje - met daarin een verdovende drug - aangeboden hebben. Ondertussen zijn acht mannen opgepakt waaronder 7 Syrische vluchtelingen en een 25-jarige Duitser. Maar mogelijk waren er meer daders bij betrokken.

19 reacties

 • Jil Heirman

  3 jaar geleden
  Gore, degoutante, perverse rotzakken. Hoe kun je nu zo slecht zijn..
 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  Tiens, tekens, nochtans beweert hget Systeem zonder de allerminste nuancering telkens weer ; "Diversiteit is een verrijking". Voor wie dan wel ?
 • rik pieters

  3 jaar geleden
  mooi zo, spa en groen moeten dringend in cordon sanitaire
 • Daniel Wouters

  3 jaar geleden
  De Syrische mannen verbleven in een asielcentrum,maar waren bij de politie bekend,is het niet beter dan een NuL tolerantie aan te houden,als je deze mensen met open armen ontvangt en zich dan zeer dankbaar als beesten gedragen,om dit te voorkomen bij minste overtreding verwijderen en terugsturen.
 • adam naaktgeboren

  3 jaar geleden
  Wacht maar tot mei 2019, we zullen zien hoe het volk erover denkt. Dit soort crapuul is het niet waard om nog maar even in een gastland te mogen verblijven. Onmiddellijk zonder excuses terug naar thuisland om daar weg te rotten in een cel.