Een politieagente stapt het dichtbegroeide terrein op waar Anastasia (15) werd gevonden.
Volledig scherm
Een politieagente stapt het dichtbegroeide terrein op waar Anastasia (15) werd gevonden. © Reporters / DPA

Meisje (15) vermoord door jongens van 13 en 14 jaar uit haar school

DuitslandEen 15-jarig meisje dat sinds zondag vermist was in de Duitse stad Salzgitter (Nedersaksen) is dood teruggevonden op een dichtbegroeid terrein achter een supermarkt. De politie gaat ervan uit dat Anastasia (15) is vermoord door twee jongens van amper 13 en 14 jaar oud. 

26 reacties

 • Mireille Vergauwen

  1 maand geleden
  Als je op die leeftijd al een moord doet weet ik niet of dat nog goed komt. Het begint al met ze moeten nog kansen krijgen want ze zijn jong. Wat met het slachtoffertje? Geen kansen meer! Dit is toch niet te vergelijken met een vechtpartij op school? Eerlijk ik begrijp het niet meer. Kom ook niet af dat het weer aan de spelletjes of games ligt, dan zouden er nog meer moorden gebeuren. Ze doen het allemaal. Heropvoeden denk ik maar het is misschien al te laat voor die gasten
 • katleen dierckx

  1 maand geleden
  Hoe jammer het ook is op zo een jonge leeftijd, die Jo here mogen nooit meer vrij rondlopen. Het moet eens stoppen met de daders een tweede kans te geven met het risico dat ze nog onschuldige slachtoffers maken. Moord, pedofilie en dergelijke moeten voor de rest van hun leven buiten de maatschappij gehouden worden.
 • Gerd Van Hoof

  1 maand geleden
  Als je al kunt moorden op je 13 jaar moet je ook de gevolgen maar dragen, want beteren zal het niet doen. Ik vraag me ook af waar het allemaal naartoe gaat. En dan moet je nog goed zien wat je zegt of je wordt zelf beboet.
 • jan swaenen

  1 maand geleden
  Waaaw 13 en 14jaar. Wat een opvoeding, alles begint toch daar! Waar gaan we naartoe en dan zijn ze nog te jong! Maar wel moorden op die leeftijd, die weten echt wel wat ze doen. Begrijpen wie begrijpen kan zo jong!!
 • nicky vandee

  1 maand geleden
  Pas uit de pampers en al moorden, beloofd voor later. Met zo 'n zoon zou ik niets meer te maken willen, die bestond voor mij niet meer. Die worden als criminelen geboren, van CRAPULE gesproken