De feiten vonden plaats in een Burlington-winkel.
Volledig scherm
De feiten vonden plaats in een Burlington-winkel. © AP

Meisje (14) sterft door politiekogel in kledingzaak Los Angeles

Een veertienjarig meisje is donderdag om het leven gekomen in een kledingzaak in Los Angeles, nadat politieagenten het vuur hadden geopend op een verdachte man, die eveneens fataal getroffen werd. Het meisje zat volgens The Los Angeles Times verstopt in een kleedkamer, waar ze door de muur heen werd geraakt door de kogels. Naast de twee dodelijke slachtoffers, raakte een vrouw gewond bij het incident. De aard van haar verwondingen zijn onduidelijk.

1 reactie

 • GODELIEVE VAN DE VELDE

  1 jaar geleden
  Ook niet slim om met een AR-15 aanvalsgeweer in 5,56 nato eventjes in een warenhuis te gaan schieten. Gaat zeer makkelijk door barrières zelfs door 10mm staal. Hadden ze hun 9mm hollow point gebruikt had het kind misschien nog een kleine kans gehad.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.