Het huis lag er smerig bij.
Volledig scherm
Het huis lag er smerig bij. © Flagler County Sheriff's Office

Meisje (14) belt zelf hulplijn: ouders van 5 kinderen in “lamentabele levensomstandigheden” aangehouden voor verwaarlozing

Een meisje van veertien uit Florida wordt geprezen voor haar moed om zelf naar de hulplijn voor kindermishandeling te bellen. De politie trof het gezin aan in “lamentabele levensomstandigheden”. De ouders werden allebei opgepakt voor kinderverwaarlozing.

36 reacties

 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Men kan misschien arm zijn, maar daarom hoeft men nog niet te leven als een varken en de tronie van dat wijf zegt al genoeg.
 • Michel Philippe

  2 jaar geleden
  Zwaar straffen. Wie een kind verwekt moet zijn verantwoordelijkheid opnemen.
 • Bea Touzin

  2 jaar geleden
  10duizend dollar zouden ze moeten geven aan die kinderen ipv hun borg ermee te mogen te betalen die horen opgesloten te zijn net zoals ze dat voor hun kinderen deden verschrikkelijk dees !!
 • Christophe Spildooren

  2 jaar geleden
  Rijbewijs nodig voor een auto, moto, vorklift... attesten voor vanalles en nog wat. Maar voortplanten mag iedereen zomaar doen terwijl dat duidelijk moeilijker is dan al die andere zaken.
 • ivan dejonghe

  2 jaar geleden
  er zijn plaatsen waar speciale kontoren zijn om borgen te betalen in dien ze niet verschijnen voor een proses word er een premiejager achter gestuurd
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. “Coronamedicijn Merck is doeltreffend, maar niet aangeraden voor zwangere personen”

  “Coroname­di­cijn Merck is doeltref­fend, maar niet aangeraden voor zwangere personen”

  Het coronamedicijn dat ontwikkeld werd door het farmabedrijf Merck, is doeltreffend bij de behandeling van het coronavirus, stelt de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond Food and Drug Administration (FDA) vrijdag in een voorlopig rapport. Maar de FDA raadt het gebruik van de coronapil niet aan bij zwangere personen. Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) zette een week eerder al versneld het licht op groen voor het gebruik van molnupiravir, dat onder de naam Lagevrio verdeeld zal worden.