Volledig scherm
© ANP XTRA

Meisje (12) redt zichzelf en vader na ongeval op Nederlandse snelweg

Slim optreden van een 12-jarig meisje heeft er afgelopen nacht voor gezorgd dat zij en haar vader na een auto-ongeluk uit hun benarde positie werden bevrijd. Door nog onbekende oorzaak belandden ze met hun auto in een sloot naast de Nederlandse snelweg A59 bij Waalwijk (Noord-Brabant). Ze wist de aandacht van een andere weggebruiker te trekken door met de zaklamp van haar telefoon te schijnen. 

1 reactie

 • nadine Nadine Martin

  5 maanden geleden
  Een schande een ongeval in dronken toestand en met je dochter in de auto . Die u er na nog moet helpen , ik zou me dood schamen !!!
 1. LIVE. Kaap van honderd miljoen besmettingen overschreden
  Play

  LIVE. Kaap van honderd miljoen besmettin­gen overschre­den

  Er is een akkoord bereikt over de buitenschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren. Kinderen onder 12 jaar mogen nog één hobby of vrijetijdsactiviteit uitoefenen. Alle minderjarigen mogen voortaan ook een bubbel van maximaal tien personen hebben. Intussen liet Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke verstaan dat er geen 100 procent zekerheid is dat de brede vaccinatiecampagne begin maart kan starten. Wereldwijd is de trieste kaap van 100 miljoen coronabesmettingen inmiddels overschreden. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"