Het tankstation in kwestie.
Volledig scherm
Het tankstation in kwestie. © RV

Meisje (12) per ongeluk doodgeschoten aan benzinestation in Zweden

Aan een benzinestation in de buurt van de Zweedse hoofdstad Stockholm is vorige nacht een meisje doodgeschoten. Volgens de politie was het slachtoffer amper twaalf jaar. Ze overleed aan haar verwondingen in het ziekenhuis.

10 reacties

 • Johan Billiet

  1 jaar geleden
  och jongens toch, wees niet naïef, de Oost-Europese bendecriminaliteit is in het land al goed vertegenwoordigd en verdedigt gewoon hun markt tegen de Arabisch-Libanese clans..
 • Kaatje Kezako

  1 jaar geleden
  wim rooyakkers: Inderdaad, men draagt niet 'per ongeluk' een wapen, net zoals men niet 'per ongeluk' iemand afknalt.
 • Steven Hams

  1 jaar geleden
  In Zweden is de criminaliteit al 30 jaar goed op dreef ondanks hun streng preventief beleid ... preventief dan want veroordeelden behandelen ze net als hotelgasten, zoals bij ons .
 • Bianca Deantje Kyan Tiana

  1 jaar geleden
  Zorg dat die het land niet meer in kan en alles opruimen wat met drugs of dergelijke te maken heeft rip meid waarom jij
 • Jan Joret

  1 jaar geleden
  Zweden.... ooit waren Scandinavische landen de veiligheid zelve... Hoe snel de dingen zo hard kunnen veranderen, schrikbarend.
 1. Franse auto-industrie vreest voor 100.000 jobs door overgang naar elektrisch rijden
  15

  Franse au­to-industrie vreest voor 100.000 jobs door overgang naar elektrisch rijden

  Door de overgang naar elektrisch rijden dreigt Frankrijk tot een kwart van de banen in de auto-industrie te verliezen. Het gaat om 100.000 van de 400.000 banen bij bedrijven als Peugeot, Renault en Citroën, maar ook tientallen toeleveranciers, stelt een belangenvereniging voor de Franse autosector. Volgens Luc Chatel van La Plateforme Automobile is Frankrijk niet concurrerend en moet de overheid bedrijven helpen de overstap te maken.
 2. Besix bouwt grootste ‘afval tot energie’-fabriek ter wereld

  Besix bouwt grootste ‘afval tot ener­gie’-fa­briek ter wereld

  De Belgische bouwgroep Besix is in Dubai bezig met de bouw van de grootste fabriek ter wereld die afval omzet in energie. Per dag zal er tot 5.000 ton huishoudelijk afval omgezet worden in 200 MW stroom, legde Peter Lembrechts van Besix dinsdag uit tijdens het bezoek van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). Het gaat om ongeveer de helft van al het afval in Dubai. De fabriek zou in de loop van 2024 klaar moeten zijn.