Slechts 39 exemplaren van de kaart zijn ooit vrijgegeven, als prijs in een tekenwedstrijd in Japan. Slechts 10 van die kaarten zijn nog in circulatie door fans.
Volledig scherm
Slechts 39 exemplaren van de kaart zijn ooit vrijgegeven, als prijs in een tekenwedstrijd in Japan. Slechts 10 van die kaarten zijn nog in circulatie door fans. © Weiss Auctions

Meest zeldzame Pokémon-kaart ter wereld onder de hamer voor recordbedrag

Een exemplaar van de meest zeldzame Pokémon-kaart ter wereld is vorige week op een veiling in New York verkocht voor liefst 195.000 dollar (zo’n 176.000 euro). Daarmee is de kaart ook de meest waardevolle Pokémon-kaart die er bestaat, melden verschillende media.

3 reacties

 • Geert Vaelen

  2 jaar geleden
  Ons huis is goedkoper. Zoveel geld voor een kartonnetje met een tekening erop. Gewoon absurd. Maar er zijn altijd zotten die dat ervoor over hebben.
 • Jean-Pierre Vercruysse

  2 jaar geleden
  Daar zou ik mijn geld niet aan uitgeven!!!!
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Alles is zoveel waard als de zot er wil voor geven...
 1. Nieuw-Zeeland extra alert na positieve test Australische toerist die weekend in Wellington doorbracht

  Nieuw-Zee­land extra alert na positieve test Australi­sche toerist die weekend in Wellington doorbracht

  In de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington is vandaag het dreigingsniveau voor corona een niveau opgeschroefd, nadat een Australische toerist, die afgelopen weekend in de stad verbleef, positief is getest voor Covid-19. Vanaf woensdag 18 uur worden inwoners in de stad daarom gevraagd afstand van elkaar te houden, zeker tot en met zondag. Kantoren, scholen en andere bedrijven kunnen wel gewoon openblijven.