Nabestaanden gooien aarde op het graf van de 27-jarige Muhammad Afzaal Hussain, die begin deze maand in Albuquerque vermoord werd.
Volledig scherm
Nabestaanden gooien aarde op het graf van de 27-jarige Muhammad Afzaal Hussain, die begin deze maand in Albuquerque vermoord werd. © AP

Meer politie op straat in Albuquerque na moorden op moslims

In Albuquerque, in de Amerikaanse staat New Mexico, heeft de politie haar aanwezigheid opgevoerd na verschillende moorden op moslims. "We zorgen in eerste instantie voor een zichtbare aanwezigheid van de politie rond de moskeeën om duidelijk te maken dat we er zijn en toezicht houden", verklaarde burgemeester Tim Keller maandagavond (lokale tijd) aan CNN.

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.