Politie voor de deur van het Palais Vivienne in Parijs. Journalisten filmden er met een verborgen camera een illegaal feestje voor de rijkere klasse en brachten de beelden eerder deze maand naar buiten.
Volledig scherm
Politie voor de deur van het Palais Vivienne in Parijs. Journalisten filmden er met een verborgen camera een illegaal feestje voor de rijkere klasse en brachten de beelden eerder deze maand naar buiten. © AFP

Meer dan honderd mensen op de bon in illegaal geopend restaurant in Parijs

In Parijs zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag meer dan 110 mensen beboet die aanwezig waren in een clandestien geopend restaurant. De organisator en de uitbater werden opgepakt, meldt de Parijse politie zaterdag via Twitter.

1 reactie

 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  De boete zal waarschijnlijk stukken lager zijn dan de kostprijs om er te gaan dineren dus wat kan dat die daders schelen gewoon wat drinkgeld.
 1. LIVE. Duizenden Vlamingen lieten zich met valse postcode vaccineren in Brussel
  6

  LIVE. Duizenden Vlamingen lieten zich met valse postcode vaccineren in Brussel

  Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen per dag duikt voor het eerst sinds 8 maart weer onder de 2.500. Ook het aantal ziekenhuisopnames blijft dalen, net als het aantal overlijdens. Als de vaccinatie- en coronacijfers het toelaten, kan de komende maanden het ‘zomerplan’ beginnen. In dat stappenplan staan de versoepelingen voor de komende maanden uitgewerkt. Experts vrezen dat veel maatregelen te snel worden gelost, maar ondertussen werd 1 op de 3 Belgen al gevaccineerd. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Minstens 40 doden bij Israëlische bombardementen in Gazastrook, woning van Hamas-leider aangevallen
  40

  Minstens 40 doden bij Israëli­sche bombarde­men­ten in Gazastrook, woning van Ha­mas-lei­der aangeval­len

  Bij Israëlische bombardementen in de Gazastrook zijn zondag zeker 40 mensen om het leven gekomen. Dat meldt het plaatselijke ministerie van Volksgezondheid. Israël en militante Palestijnen bestoken elkaar al ongeveer een week. Hamas vuurt doorlopend raketten af en Israël slaat terug met luchtaanvallen. Die zouden volgens plaatselijke autoriteiten alleen op zondag al het leven hebben gekost aan zeker 40 Palestijnen, onder wie 13 kinderen. Het dodental in de Gazastrook stijgt daarmee naar 188, onder wie 55 kinderen.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar