via REUTERS
Volledig scherm
© via REUTERS

Meer dan 900 runderen naar slachtbank na wekenlange odyssee op Middellandse Zee

Meer dan 900 runderen die al wekenlang op een vrachtschip op de Middellandse Zee ronddobberen worden in Spanje geslacht.

12 reacties

 • Ben Debremaker

  1 maand geleden
  En dan zou ik nog moeten inzitten met een paar covid doden. Hoe meer mensen sterven hoe minder doden vallen op deze planeet.
 • Kurt Missotten

  1 maand geleden
  Luister eens naar Philip Wollen en lees wat meer boeken. De mens is een walgelijk individu. Geen nood, we hebben een plan “terraforming Mars”. Lijkt me inderdaad een goede oplossing want waarom zou je in gods naam zorg dragen voor een weelderige planeet als de aarde als je een dode rots kan leefbaar maken. Het wordt tijd dat iedereen in de spiegel kijkt en ziet dat je niet langer het recht hebt dat je denkt te hebben!
 • Bruno Dernicourt

  1 maand geleden
  @ Kurt Missotten. U slaat de nagel op de kop! Dierenleed, overbevolking... de aarde kan nu al niet meer opbrengen wat er momenteel aan mensdom rondloopt. Zal ervoor zorgen dat na het Coronavirus, het volgende virus staat te wachten, en het volgende, en...
 • Martine Vandenbroeck

  1 maand geleden
  Wanneer gaat Europa deze transporten eens verbieden ! Het zijn levende wezens en dienen met respect behandeld worden. Het transport naar slachthuis moet zo kort mogelijk zijn en niet naar een land waar het goedkoop kan (lees buiten Europa). Barbaren zijn het
 • Kurt Missotten

  1 maand geleden
  Geen nood, ze worden humaan geslacht. Zalig zijn zij die geloven dat dit bestaat. Het is walgelijk hoe de mens dieren uitbuit en mishandeld maar de natuur straft ons ervoor met chronische ziekten, pandemieën en klimaatverandering. Yep, ze zijn allen een rechtstreeks gevolg hiervan meer dan eender welke andere factor. Maar dit wordt stil gehouden uit financiële belangen. Ergste is dat de meeste mensen er onverschillig voor zijn!
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw