EPA
Volledig scherm
© EPA

Meer dan 400 doden bij scheepsramp in China

UpdateDe dodentol van de ramp met het cruiseschip op de Yangtse-rivier in centraal-China blijft zoals verwacht oplopen. Volgens een nieuwe balans kwamen zeker 431 mensen om het leven toen het schip maandagavond kapseisde. Nog elf opvarenden zijn vermist, maar de kans is miniem dat zij nog levend zouden worden teruggevonden.

 1. Besmettingscijfers gaan op veel plaatsen in Europa steil omhoog: hier is de toestand het ergst
  Play

  Besmet­tings­cij­fers gaan op veel plaatsen in Europa steil omhoog: hier is de toestand het ergst

  Niet alleen in ons land zitten de coronacijfers weer in de lift. Meer dan de helft van de landen in de Europese Unie ziet het aantal besmettingen plots weer steil de hoogte in gaan. Letland zit op dit moment in de slechtste papieren. Het land noteert nooit geziene besmettingscijfers en voerde vorige week als eerste in de EU opnieuw een lockdown in. Maar er zijn nog meer plaatsen waar de situatie helemaal de verkeerde kant lijkt uit te gaan.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.