Syrisch-Koerdische mensen die hun huizen ontvluchtten vanwege de botsingen met strijders van IS, komen aan bij een controlepost van de Syrische Democratische Krachten (SDF) in het district Ghweran in Al-Hassaka.
Volledig scherm
Syrisch-Koerdische mensen die hun huizen ontvluchtten vanwege de botsingen met strijders van IS, komen aan bij een controlepost van de Syrische Democratische Krachten (SDF) in het district Ghweran in Al-Hassaka. © EPA

Meer dan 40 doden bij hevige aanval van IS op gevangenis in Syrië

Bij een hevige aanval van terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) op een gevangenis in Syrië zijn meer dan veertig mensen gedood. Urenlang werd er zwaar gevochten, meldt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten vrijdag. In buurland Irak werden dan weer elf soldaten gedood bij een aanval van IS.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.