Volledig scherm
© AP

Meer dan 300.000 coronadoden in Europa

In Europa zijn meer dan 300.000 overlijdens geteld door het coronavirus. Dat blijkt uit een balans door het Franse persagentschap AFP, op basis van de gegevens van de gezondheidsautoriteiten.

7 reacties

 • oswald billiet

  3 maanden geleden
  Het reusachtige Rusland staat ergens onderaan voor hun aantal sterfgevallen. Zou dat met hun vaccin " Spoednik" te maken hebben? Hier in dit Europa mag daar niet over worden gecommuniceerd, denk ik.
 • Annie Broeckx

  3 maanden geleden
  Als onze regering Trump beschuldigd om het aantal doden,zouden ze eerst niet naar zichzelf kijken? Er lopen bij ons niet één maar verschillende ministers rond die ook aansprakelijk zijn voor een aantal overlijdens.
 • Wim Eggermont

  3 maanden geleden
  Beste maarten,niet alleen Trump heeft het slecht gedaan!!!er zijn wel degelijk landen in de wereld die wel dat virusje onder controle hebben.hier kun je spreken over de kwaliteit van bestuur!! En ja onze westerse wereld heeft het verprutst met alle gevolgen die wij mogen ondervinden! Onze ozo grootse Westerse wereld is als een kaartenhuisje in elkaar aan het stuiken,onze kinderen zullen het geweten hebben!
 • Bill Richard

  3 maanden geleden
  Wanneer stopt die (moedwillige?) desinformatie eindelijk eens in dit apenland? We horen bij de aller-aller-allerslechtste leerlingen maar de resultaten worden wel in absolute cijfers uitgedrukt. Beschamend beleid, foefelen is het enige dat hen nog lukt...
 • jef de boeck

  3 maanden geleden
  Dus meer dan in de usa ??! Dus Amerika is niet het land met de meest besmettingen .
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"