Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Shutterstock

Meer dan 200 arrestaties bij grote Europese actie tegen mensensmokkel

Bij een grote actie tegen mensensmokkel in 29 Europese landen, waaronder België, zijn deze maand 212 verdachten gearresteerd. Ook ons land deed mee aan de door Oostenrijk en Roemenië geleide actie, zo blijkt uit een persbericht van de Europese politiedienst Europol. De operatie heeft 89 andere namen aan het licht gebracht en heeft geleid tot 327 vervolgonderzoeken. 

 1. Chinese spionageballon duikt ook “per ongeluk” op boven Latijns-Amerika: huidige locatie onbekend
  UPDATE
  13

  Chinese spionage­bal­lon duikt ook “per ongeluk” op boven La­tijns-Amerika: huidige locatie onbekend

  China bevestigt dat de ballon die eerder boven Latijns-Amerika werd opgemerkt en door de Verenigde Staten een “spionageballon” werd genoemd, van Chinese origine is, maar stelt wel dat hij bedoeld is voor civiel gebruik en niet als een bedreiging. De ballon werd vrijdag waargenomen in het luchtruim van Costa Rica, Colombia en Venezuela. Waar de ballon nu is, is niet bekend.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.