Een Oekraïense soldaat die wacht houdt bij een muur met foto's van gesneuvelde soldaten
Volledig scherm
PREMIUM
Een Oekraïense soldaat die wacht houdt bij een muur met foto's van gesneuvelde soldaten © Getty Images

“Meer dan 2.000 doden.” Is het Oekraïense tegenoffensief nu al schromelijk mislukt? Of houdt Kiev iedereen voor de gek?

Als we Rusland mogen geloven, dan is het Oekraïense tegenoffensief dat maandag startte nu al schromelijk mislukt. “Maar de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog leert ons dat de grote slag wellicht nog moet beginnen”, oppert oud-kolonel Roger Housen.

19 reacties

 • diego gonzalez

  3 maanden geleden
  Hoog tijd om de oorlog te stoppen en eens goed na te denken of we nog wel in de EU of de NATO willen blijven. Niet veel mensen hebben zin om hun stroom en eten niet te kunnen betalen omwille van de machtspellekes van de USA en paar corrupte Europese politici.
 • van Dessel Wim

  3 maanden geleden
  Waar zitten die foorapen met hun maskerkes van Anonymous nu ondertussen ... Kunnen die Rusland eens niet wat hacken om de boel daar plat te leggen .. blijkbaar niet, prutsers denk ik dan.
 • Danny Damiaens

  3 maanden geleden
  Europa dacht oorlog te kunnen voeren tegen Rusland,blijkbaar hebben onze Europese politiekers niet veel kennis van Rusland en zijn mooi in de val getrapt maar zij gaan niks voelen dus blijven ze voort doen!
 • Andy Van de velde

  3 maanden geleden
  Straks nog een deep fake van putin op de gehackte Russische staatszender die dan zegt dat iedere Rus al zijn bezittingen moet afgeven om de oorlog te sponseren. En iedere Rus geloifd het en komt op straat tegen het beleid van Rusland en zo ontstaat een Revolutie!
 • René Verbouw

  3 maanden geleden
  Oekraïne vecht voor hun vrijheid, waarvoor vechten de Russen?
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.