AFP
Volledig scherm
© AFP

Meer dan 130 agenten Geheime Dienst besmet met coronavirus of in quarantaine na rally’s Trump

Meer dan 130 leden van de Amerikaanse Geheime Dienst die president Donald Trump beschermen, zitten in quarantaine omdat ze besmet zijn met het coronavirus of in contact geweest zijn met iemand die positief testte. Dat schrijft The Washington Post op basis van verscheidene bronnen.

3 reacties

 • ivan de ridder

  7 maanden geleden
  Moet je je afvragen als bodyguard (en ex-president krijgen levenslang 'pensioen' en bescherming, uiteraard minder extensief dan de zittende president) waarom je zodanig zou inzitten met een stuk verdriet dat duidelijk geen bal geeft om 'zijn' mensen (kabinet, veiligheidsdienst én bevolking).
 • Maxime Vanmaercke

  7 maanden geleden
  Hopelijk doet het gerecht zijn werk nadat hij president af is. Hopelijk
 • Werner Heremans

  7 maanden geleden
  Gelukkig voor gans de wereld loopt de grote mijnheer Trump show op z'n laatste beentjes. Hopelijk verdwijnt hij in het verborgene .
 1. Poetin over gesprek met Biden: “Geen vriendschap, wel pragmatische dialoog”. Biden beklemtoont “nood aan basisregels”

  Poetin over gesprek met Biden: “Geen vriend­schap, wel pragmati­sche dialoog”. Biden beklem­toont “nood aan basisre­gels”

  De langverwachte ontmoeting tussen de Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin die iets na de middag begon, is ondertussen afgelopen. De twee wereldleiders schudden elkaar kort de hand voor de start van hun gesprek. “Het is altijd beter om elkaar face to face te zien”, zei Biden bij aanvang. Een stelling die hij ook na afloop herhaalde. Volgens beide leiders was er tijdens de ontmoeting geen sprake van vijandigheid. Poetin en Biden gaven achteraf elk apart een persconferentie.