Een beeld van een eerdere aanslag door terreurgroep Al-Shabaab in de hoofdstad Mogadishu.
Volledig scherm
Een beeld van een eerdere aanslag door terreurgroep Al-Shabaab in de hoofdstad Mogadishu. © AFP

Meer dan 100 doden bij aanvallen op legerbasissen in Somalië

BuitenlandBij aanvallen op twee militaire basissen in Somalië zijn meer dan honderd mensen om het leven gekomen. Dat heeft het leger verklaard. De aanvallen werden opgeëist door de soennitische terreurgroep Al-Shabaab. Die claimde ook een zelfmoordaanslag in de hoofdstad Mogadishu, waarbij zeker vijf doden vielen.

1 reactie

 • Sara Peeters

  9 maanden geleden
  Wanner gaat men daar gaan ingrijpen of gaan we wachten tot ze met een heel leger weer heel het Westen bombarderen met aanslagen.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.