Melanie werkte vroeger bij de Antwerpse politie, maar verhuisde naar Rabat met haar eerste echtgenoot.
Volledig scherm
Melanie werkte vroeger bij de Antwerpse politie, maar verhuisde naar Rabat met haar eerste echtgenoot. © rv

Medewerkster (40) Belgische ambassade door ex vermoord in Marokko: "13 messteken. Ze móest dood"

Voor de ogen van haar zoontje van 8 is een vrouw (40) uit Antwerpen met 13 messteken vermoord in de Marokkaanse hoofdstad Rabat. "Die jongen heeft gezien hoe zijn papa daar op straat zijn uiterste best deed om zijn mama te redden", zegt haar vriendin.

13 reacties

 • Jean-Pierre De Clerck

  4 jaar geleden
  Wat zitten daar toch aan bizar bezitterige rare explosief denkende lui tussen zeg, ongelooflijk??? Sterke aan die het wel goed bedoelen!
 • Karl Huysmans

  4 jaar geleden
  Ik verschiet daar niet van. Deze barbaren kunnen geen probleem uitpraten, dit wordt altijd opgelost met geweld en dan nog het liefst met wapens ook.dat is hier zo,dat is in marroko zo,en moesten ze op de maan geraken was het daar ook zo.
 • Laurent Van De Velde

  4 jaar geleden
  Één lichtpuntje, in Marokko komt dat stuk uitschot er niet zo makkelijk van af als hier! Veel sterkte aan de nabestaanden van deze beeldmooie vrouw....
 • zina riffia

  4 jaar geleden
  Oooh pijnlijk. Het zoontje komt dat volgens mij nooit te boven. Enorm veel sterkte aan hem toegewenst en al wie ze lief had.
 • Staf Quisenaerts

  4 jaar geleden
  Mijn medeleven met het slachtoffer en kind ,algoed dat het Marrokaans gerecht een uit spraak zal doen zodoende de dader zal worden berecht !Ipv "procedurefouten" !