Medewerker die klacht indiende tegen New Yorkse gouverneur treedt naar voren: “Wat hij me aandeed was een misdaad”

De gewezen medewerker die een strafklacht tegen gouverneur Andrew Cuomo van New York had ingediend wegens ongewenst gedrag, heeft zondag voor het eerst openbare verklaringen afgelegd. Brittany Commisso heeft getuigd bij de zender CBS News en het blad Times Union. Cuomo wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. Zijn hoogste medewerker Melissa DeRosa heeft intussen ontslag genomen, terwijl de druk op de gouverneur groeit om hetzelfde te doen.

8 reacties

 • johan fransaert

  2 maanden geleden
  in Amerika blijf je best weg van vrouwen en al zeker als je een machtspositie bekleed, je hebt weinig verweer tegen zo een beschuldigingen als man.
 • marc verleysen

  2 maanden geleden
  Machtsmisbruik is zo ingeburgerd bij de politici dat er zelfs een fonds bestaat (gefinancierd met belastinggeld) waaruit congresleden kunnen putten om slachtoffers schadeloos te stellen.
 • John Doe

  2 maanden geleden
  Dus juist nu Trump weigert om zijn belastingaangifte te tonen en meer dan 300 aanklachten tegen zich lopen geeft word een van de populairste democraten aangevallen? Toevallig zeg!
 • Francine DELAVA

  2 maanden geleden
  Wat is dat toch met die vrouwen tegenwoordig, is er dan geen enkele die haar mannetje kan staan? Wat een heisa
 • Marc Spandel

  2 maanden geleden
  Ach... als men iemand uit jaloezie of 'in opdracht' zwaar wil treffen, dan is er wel altijd een 'mogelijkheid' te vinden, ook als het slachtoffer onschuldig is. Dat weten advocaten, werkgevers, pestkoppen en politici maar al te goed.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.