De stoel voor premier May bleef leeg.
Volledig scherm
De stoel voor premier May bleef leeg. © AP

May daagt als enige partijleider niet op tijdens meeting met Greta Thunberg

Verschillende Britse politici stonden gisteren in de rij om de Britse klimaatactiviste Greta Thunberg te ontmoeten. Enkel de Britse premier Theresa May had volgens haar woordvoerder betere dingen te doen. Volgens de organisatoren van een meeting met partijleiders heeft May nooit gereageerd op de uitnodiging.

25 reacties

 • Roger Poot

  2 jaar geleden
  Verstandige beslissing.
 • Robert Soeloo

  2 jaar geleden
  Zouden die politici zich nou niet stiekem schamen voor die bijeenkomsten met Greta Thunberg? Een paar minuten praten met het kind zal ze toch duidelijk maken dat ze wat issues heeft. En dat ze gruwelijk wordt misbruikt voor politieke doeleinden. Of hebben ze echt zo weinig mensenkennis en empathie?
 • Lilianne Van Neylen

  2 jaar geleden
  Alle lof voor May! De andere politiekers bewijzen hiermee alleen maar hoe onbekwaam en onbetrouwbaar ze zijn. Ze worden betaald voor hun ERNSTIGE job goed te doen. Hun tijd verdoen, door hun narcistische liefde voor de reclame, door te spreken met een spijbelend, opgeruid en ziek gemaakt kind is werkelijk zielig. Luisteren naar mensen die ervoor gestudeerd hebben lijkt mij een beter plan!
 • Line Breemer

  2 jaar geleden
  Was Greta opgekomen voor kinderen die de hongerdood sterven of oorlogsslachtoffer worden.... Er had geen haan naar gekraaid. De CO2 fantasie brengt veel geld op, en dan maakt de media er een punt van!
 • Dirk Thyssen

  2 jaar geleden
  Eindelijk een verstandig mens die deze hysterie in zijn normale proporties ziet. Al die volgelingen hebben een goeroe nodig die ze gevonden hebben in Greta .
 1. Manier waarop Brian Laundrie stierf blijft voorlopig mysterie: lijkschouwer kan geen doodsoorzaak vinden

  Manier waarop Brian Laundrie stierf blijft voorlopig mysterie: lijkschou­wer kan geen doodsoor­zaak vinden

  Het blijft voorlopig onduidelijk hoe Brian Laundrie (23) - de verloofde van de vermoorde YouTubester Gabby Petito (22) - om het leven kwam. Zijn stoffelijk overschot werd woensdag gevonden in een natuurreservaat in de Amerikaanse staat Florida, maar een lijkschouwer slaagde er niet in te bepalen op welke manier en waaraan hij overleed. Volgens experts kan dat te maken hebben met de staat waarin de resten aangetroffen werden.