De 6-jarige Mason uit de Amerikaanse staat Nevada weigerde zijn mondmasker af te zetten voor een schoolfoto.
Volledig scherm
De 6-jarige Mason uit de Amerikaanse staat Nevada weigerde zijn mondmasker af te zetten voor een schoolfoto. © Screenshot Twitter/@LawMediaTech

Mason (6) weigert mondmasker af te zetten voor schoolfoto: “Mama heeft gezegd dat ik het op moet houden”

Een 6-jarige jongen uit de Amerikaanse staat Nevada gaf een duidelijk antwoord toen de schoolfotograaf hem op de eerste schooldag vroeg om zijn mondmasker af te zetten voor de foto. “Mijn mama heeft gezegd dat ik mijn masker op moet houden”, was de reactie van Mason. Zelfs wanneer de fotograaf het nog eens vroeg, hield de jongen voet bij stuk. “Volgens mijn mama mag ik het alleen afzetten wanneer ik aan het eten ben op een afstand van iedereen”, klonk het vastberaden. 

54 reacties

 • Alex Millian

  1 jaar geleden
  Groot gelijk!
 • eli bosch

  1 jaar geleden
  Speciale herinnering aan speciale tijden.
 • Guy Van Brussel

  1 jaar geleden
  Wanneer gaan die zogenaamde experts en professoren de mensen eens duidelijk maken dat ze eerst en vooral hun immuunsysteem op punt moeten zetten ?! Het is hemeltergend dat niemand daar een woord over zegt want nochtans is dat de beste manier om ons te beschermen. Waarom geen campagne starten om gezond te leven en te eten op poten zetten ? De meest logische en voor de hand liggende oplossingen worden blijkbaar met minachting bekeken !
 • katrien goekint

  1 jaar geleden
  Schitterend. Groot gelijk heeft Mason, vele volwassen zouden hier beter een voorbeeld aan nemen.
 • Marjan Frankie

  1 jaar geleden
  Mama haar Wil is Wet Voila einde verhaal Mijnheer de fotograaf