Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Marine Le Pen begint aan "pre-presidentiële" campagne

FRANKRIJKTijdens haar nieuwjaarsontmoeting met de pers heeft de Franse politica Marine Le Pen vandaag aangekondigd dat ze zich in een "pre-presidentiële" campagne stort als voorbereiding voor een "grote ommekeer" ten opzichte van president Emmanuel Macron bij de presidentsverkiezingen van 2022.

8 reacties

 • ROBERT GERTS

  1 jaar geleden
  Ik ben geen fransman, maar mijn stem en waardering heeft u!
 • Ronald Beintema

  1 jaar geleden
  Geweldig Marine, je had de vorige keer ook moeten winnen. Dan waren Frankrijk en de Fransen beter af dan onder Macron.....maar het kiessysteem is het probleem!!
 • danny janssens

  1 jaar geleden
  de vakbonden zullen u met open armen ontvangen
 • Ivan Smissen

  1 jaar geleden
  Presidentskandidate met volle steun van de Russische president, zijn roebels en zijn legertje van hackers! In ruil voor de uitverkoop van onze mensenrechten en onze democratie!
 • Pascal Buytaert

  1 jaar geleden
  Vive Marine Le Pen
 1. Ikea Frankrijk krijgt 1 miljoen euro boete voor heus ‘spionagesysteem’: privédetectives, agenten en nepmedewerkers moesten personeel in de gaten houden
  19

  Ikea Frankrijk krijgt 1 miljoen euro boete voor heus ‘spionage­sys­teem’: privédetec­ti­ves, agenten en nepmedewer­kers moesten personeel in de gaten houden

  IKEA moet in Frankrijk een boete van 1 miljoen euro betalen voor het bespioneren van onder anderen personeelsleden. De Franse tak van de meubelgigant is schuldig bevonden aan het oneigenlijke gebruik van persoonsgegevens, oordeelde de rechter. Verder werd een voormalig directeur, Jean-Louis Baillot, veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van twee jaar en het betalen van een boete van 50.000 euro.
 2. Italië in shock: man schiet spelende broertjes (3 en 8) op straat dood: “Ze stierven in armen van hun vader”

  Italië in shock: man schiet spelende broertjes (3 en 8) op straat dood: “Ze stierven in armen van hun vader”

  De Italiaanse stad Ardea, in de buurt van Rome, is zondagochtend opgeschrikt door een gruwelijk drama. Een 35-jarige man schoot daar in een park twee spelende broertjes van 3 en 8 jaar dood. De kinderen stierven in de armen van hun vader, met wie de schutter mogelijk een conflict zou hebben. Dat wordt door de Italiaanse politie onderzocht. Ook een 84-jarige voorbijganger werd na het drama zonder enige aanleiding doodgeschoten.