AFP
Volledig scherm
© AFP

Marilyn (65) was als eerste bij neergeschoten Zweedse vrouw met baby: “Probeerde het bloeden te stoppen”

De 65-jarige Marilyn Pettersson was een van de eerste omstanders die zich vanochtend om de neergeschoten vrouw in Malmö bekommerde. “Ik probeerde met haar te praten, het bloeden te stoppen. Ik bad tot God dat het goed zou komen.’’ Dat kwam het niet.

3 reacties

 • Nikolaas Bouman

  3 jaar geleden
  Zweden is zo crimineel vanwege de drugshandel en instroom van migranten. De eens zo goedaardige en tolerante volksaard is voorgoed verdwenen. Het komt nooit meer terug.
 • Sebastian Peeters

  3 jaar geleden
  Zweden is snel aan het veranderen door hun lakse houding tegenover alles dat niet gekend is in hun samenleving. In de avond durven er al velen niet meer buitenkomen en de criminaliteit stijgt daar elk jaar met meer dan 25 procent. Gelukkig stonden ze wel aan de goede kant van de geschiedenis.
 • zina riffia

  3 jaar geleden
  Pfff waar gaat dit naartoe? Rip mevrouw en hopelijk wordt het kindje veilig ondergebracht.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarrentes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?
  Spaargids.be

  Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarren­tes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?

  Heel wat banken pakten recent uit met nieuwe spaarrekeningen met een hogere rente. Hun vergoeding ligt telkens hoger dan de rente die deze banken op hun andere - klassieke - spaarrekeningen geven. Waarom doen ze dat dan? Ze kunnen toch de rente op hun klassieke spaarrekeningen optrekken, zou je denken. Dat klopt, maar dat zou hen geld kosten. Spaargids.be legt je uit hoe je met je klassieke spaarrekening toch ook een hoge rente kan meepikken.
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.