AFP
Volledig scherm
© AFP

Marilyn (65) was als eerste bij neergeschoten Zweedse vrouw met baby: “Probeerde het bloeden te stoppen”

De 65-jarige Marilyn Pettersson was een van de eerste omstanders die zich vanochtend om de neergeschoten vrouw in Malmö bekommerde. “Ik probeerde met haar te praten, het bloeden te stoppen. Ik bad tot God dat het goed zou komen.’’ Dat kwam het niet.

3 reacties

 • Nikolaas Bouman

  2 jaar geleden
  Zweden is zo crimineel vanwege de drugshandel en instroom van migranten. De eens zo goedaardige en tolerante volksaard is voorgoed verdwenen. Het komt nooit meer terug.
 • Sebastian Peeters

  2 jaar geleden
  Zweden is snel aan het veranderen door hun lakse houding tegenover alles dat niet gekend is in hun samenleving. In de avond durven er al velen niet meer buitenkomen en de criminaliteit stijgt daar elk jaar met meer dan 25 procent. Gelukkig stonden ze wel aan de goede kant van de geschiedenis.
 • zina riffia

  2 jaar geleden
  Pfff waar gaat dit naartoe? Rip mevrouw en hopelijk wordt het kindje veilig ondergebracht.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.