Peter R. de Vries aan de desk bij tv-programma RTL Boulevard, kort voor de aanslag.
Volledig scherm
Peter R. de Vries aan de desk bij tv-programma RTL Boulevard, kort voor de aanslag. © RTL

Marieke Elsinga presenteerde RTL Boulevard kort voor studiogast Peter R. de Vries werd neergeschoten: "Het is zo onwerkelijk”

Marieke Elsinga, presentatrice van tv-programma RTL Boulevard gisteravond waar Peter R. de Vries aanschoof, begon vanochtend iets later  bij haar radioshow Mattie en Marieke op de Nederlandse Qmusic. Ze noemt de aanslag op de misdaadverslaggever ‘onwerkelijk’. “Dat is het gevoel dat steeds terugkomt, onwerkelijk.”

4 reacties

 • Johan Kesteloot

  3 maanden geleden
  Veel sterkte Peter famille vrienden en collega's
 • Willy Helsen

  3 maanden geleden
  Ik ben daar echt van in schok. Ik hoop dat Peter R. het haalt, hij is een echte held, met het hart op de juiste plaats.
 • Marc Buyckx

  3 maanden geleden
  In wat voor wereld leven wij
 • vangeel guido

  3 maanden geleden
  Marieke Elsinga veel sterkte hopelijk haalt De Vries het.Ik bid ervoor.
 1. Vrouw met syndroom van Down verliest rechtszaak over Britse abortuswet
  1

  Vrouw met syndroom van Down verliest rechtszaak over Britse abortuswet

  Een vrouw met het syndroom van Down heeft donderdag een rechtszaak verloren tegen de Britse overheid over een wet die abortus van een foetus met deze aandoening toestaat tot vlak voor de geboorte. Heidi Crowter (26) en twee anderen daagden het Britse ministerie van Gezondheid voor de rechter met het argument dat een deel van de abortuswet discriminerend is en in strijd met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.
 2. PORTRET. Peter R. de Vries: de misdaadjournalist die cold cases oplost alsof het niets is: “Al die bedreigingen maken me echt geen flikker uit”
  PREMIUM

  PORTRET. Peter R. de Vries: de misdaad­jour­na­list die cold cases oplost alsof het niets is: “Al die bedreigin­gen maken me echt geen flikker uit”

  Er hing een aura van onaantastbaarheid rond hem, maar Peter R. de Vries (64) is dan toch kwetsbaar: dinsdagavond kreeg de meest flamboyante misdaadverslaggever van Nederland in Amsterdam een kogel door het hoofd. Een portret van een man die zo graag de rebel uithangt, de politie de loef afsteekt en cold cases oplost alsof het niets is.